Over de paarden

Rio                                        

 Rio is de grootste van het stel en de enige man in de kudde. Hij is 11 jaar en hij komt uit Spanje. Hij maakt al ruim 5 jaar deel uit van deze kudde en heeft een enorme mannelijke energie. Rio is goed in het opsporen, verkennen, en verleggen van grenzen. Hij kan heel rustig, maar ook heel expressief zijn. Van een vrolijke clown tot een heuse Spaanse macho. Hij houdt van duidelijkheid en dat geeft hij iedereen die ergens over twijfelt ook graag! Als jij het even niet meer weet, dat weet hij het wel en dan zal hij je in alle liefde leiden. Hij heeft een enorme zachtheid in zich. Dat laat hij ook vaak zien, zeker bij kinderen! 

Anita

Anita is de kleinste en de oudste in onze kudde. Een echte wijze oude dame. Ze is heel lief en zachtaardig. Ze is echt nog jong van geest en enorm vlot! Anita beweegt echt met je mee, ze geeft je wat je nodig hebt. Ze geeft steun bij verdriet, ze geeft je letterlijk een duwtje in de rug of daagt je uit als je daar onbewust om vraagt. Ze is gek op kinderen en kan uren tutten en knuffelen. Ze vindt het nog steeds heerlijk om kinderen te dragen en heel af en toe mag ze dat nog! Ze is enorm geduldig wanneer jij bezig bent met je leerproces. 

Punico

Punico is een goedzak, superlief en zacht en kan enorm goed spiegelen. Hij is enorm goed in mensen aan het lachen krijgen en weet zo altijd het ijs te breken. Als jij een les te leren hebt, zorgt hij ervoor dat dat gebeurt. Daarnaast is hij ook de grootste knuffelkont die er bestaat. Hij is ook heel goed in het bieden van troost en bescherming als dat nodig is. Het liefst legt hij zijn hoofd op je schouder en blijft zo uren staan kroelen.