Teamcoaching

 

Tijdens een teamcoaching krijg je inzicht in de rollen en de dynamiek binnen jullie team. Paarden zijn onderdeel van een kudde, dat is ook een team. Een paard wil zich altijd aansluiten bij een groep, maar.... dan moet deze groep wel goed functioneren. Alleen dan kan de groep het paard veiligheid en vertrouwen bieden. Het team wordt door een paard gezien als een geheel, een vloeiende, werkende machine. Niet als een verzameling losse onderdelen. Ze reageren op hoe het team als geheel functioneert. Als er ergens iets niet goed loopt, moet het hele evenwicht hersteld worden om weer een veilig, fijn en functioneel team te worden. 

Deze eigenschappen van de paarden zetten we heel bewust in tijdens een teamcoachingssessie. Je kunt eindeloos uitproberen wat er verandert als je een bepaalde rol binnen het team aanpast of als je als team bepaalde technieken of vaardigheden toepast. De inzichten die je tijdens de sessie als team verkrijgt, zullen helpen jullie team te versterken en succesvoller te maken. 

Op de locatie van Paardencoaching Liempde is het mogelijk een losse teamsessie te plannen, een geheel dagprogramma te verzorgen of een traject op maat te plannen. Alles gaat in overleg. Op basis van jullie wensen wordt een compleet programma samengesteld. 

Teamcoaching is niet alleen voor bedrijven interessant, maar ook voor mensen die op een andere manier met elkaar samenwerken. 

Vraag vooral naar de mogelijkheden!